U Sestřiček

Jídla připravujeme metodou "sous vide", jejíž hlavní předností je zachování přirozené chuti, uchování a zvýraznění aroma, šťávy, textury a křehkosti, hodí se také výborně při přípravě dietních jídel. Nejdůležitější zásadou přitom je, že se vždy musí používat naprosto čerstvé a kvalitní suroviny. Proto je vybíráme jen od místních a ověřených dodavatelů.




Kontakt

Čt 21.3.

    Polévka koprová s bramborem
  • 95 KčVepřový závitek se šunkou a sýrem z farmy, bramborová kaše
  • 125 KčGrilovaný pstruh s citronovým máslem, vařený brambor

Pá 22.3.

    Polévka zeleninová s kuskusem
  • 95 KčKrutí medailonky se šalvějí a cherry rajčaty, pečené brambory
  • 125 KčGrilovaný pstruh s citronovým máslem, vařený brambor

So 23.3.

    Polévka bramborová krémová s hříbky
  • 95 KčKuřecí nudličky s kapií a cuketou, jasmínová rýže
  • 125 KčGrilovaný pstruh s citronovým máslem, vařený brambor

Ne 24.3.

    Polévka kuřecí vývar s masem a těstovinou
  • 95 KčHovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík
  • 125 KčGrilovaný pstruh s citronovým máslem, vařený brambor