U Sestřiček

Jídla připravujeme metodou "sous vide", jejíž hlavní předností je zachování přirozené chuti, uchování a zvýraznění aroma, šťávy, textury a křehkosti, hodí se také výborně při přípravě dietních jídel. Nejdůležitější zásadou přitom je, že se vždy musí používat naprosto čerstvé a kvalitní suroviny. Proto je vybíráme jen od místních a ověřených dodavatelů.




Kontakt

Čt 18.7.

    Boršč
  • 95 KčKuřecí nudličky s paprikou a cibulí, bramborové placky
  • 125 KčSalát z cherry rajčat, okurek a paprik s balkánským sýrem, toast

Pá 19.7.

    Hrášková krémová
  • 95 KčKrůtí závitek se sýrem z farmy a šunkou, bramborová kaše
  • 125 KčSalát z cherry rajčat, okurek a paprik s balkánským sýrem, toast

So 20.7.

    Cibulová s klobáskou
  • 95 KčGrilované medailonky z panenky s cuketou, lilkem a kapií, šťouchané brambory
  • 125 KčSalát z cherry rajčat, okurek a paprik s balkánským sýrem, toast

Ne 21.7.

    Kuřecí vývar s masem a těstovinou
  • 95 KčHovězí na slanině, jasmínová rýže
  • 125 KčSalát z cherry rajčat, okurek a paprik s balkánským sýrem, toast