U Sestřiček

Jídla připravujeme metodou "sous vide", jejíž hlavní předností je zachování přirozené chuti, uchování a zvýraznění aroma, šťávy, textury a křehkosti, hodí se také výborně při přípravě dietních jídel. Nejdůležitější zásadou přitom je, že se vždy musí používat naprosto čerstvé a kvalitní suroviny. Proto je vybíráme jen od místních a ověřených dodavatelů.




Kontakt

Pá 7.8.

    Polévka bramborová s hříbky
  • 105 KčSměs trhaných salátů s cherry rajčaty a grilovaným kuřecím prsem, domácí bageta
  • 135 KčGrilovaná vepřová kotleta, omáčka z hrubozrnné hořčice, šťouchané brambory

So 8.8.

    Polévka krémová z červené čočky
  • 105 KčStehenní steak s grilovanou zeleninou vařený brambor
  • 135 KčGrilovaná vepřová kotleta, omáčka z hrubozrnné hořčice, šťouchané brambory

Ne 9.8.

    Polévka kuřecí vývar s masem a zeleninou
  • 105 KčVepřový segedínský guláš, houskový knedlík
  • 135 KčGrilovaná vepřová kotleta, omáčka z hrubozrnné hořčice, šťouchané brambory