U Sestřiček

Jídla připravujeme metodou "sous vide", jejíž hlavní předností je zachování přirozené chuti, uchování a zvýraznění aroma, šťávy, textury a křehkosti, hodí se také výborně při přípravě dietních jídel. Nejdůležitější zásadou přitom je, že se vždy musí používat naprosto čerstvé a kvalitní suroviny. Proto je vybíráme jen od místních a ověřených dodavatelů.




Kontakt

Pá 20.9.

    Polévka zeleninová krémová
  • 95 KčSmažené kuřecí nugetky se sýrem z farmy, bramborová kaše
  • 125 KčGrilované medailonky z vepřové panenky, pyré z pečené zeleniny, brambory

So 21.9.

    Polévka zelná z čerstvého zelí s klobáskou
  • 95 KčPečené kuřecí stehno se zeleninou a brambory
  • 125 KčGrilované medailonky z vepřové panenky, pyré z pečené zeleniny, brambory

Ne 22.9.

    Polévka kuřecí vývar s masem a těstovinou
  • 95 KčHovězí pečeně na česneku, bramborový knedlík
  • 125 KčGrilované medailonky z vepřové panenky, pyré z pečené zeleniny, brambory