U Sestřiček

Jídla připravujeme metodou "sous vide", jejíž hlavní předností je zachování přirozené chuti, uchování a zvýraznění aroma, šťávy, textury a křehkosti, hodí se také výborně při přípravě dietních jídel. Nejdůležitější zásadou přitom je, že se vždy musí používat naprosto čerstvé a kvalitní suroviny. Proto je vybíráme jen od místních a ověřených dodavatelů.




Kontakt

So 6.6.

    Polévka karotková krémová
  • 105 KčKuřecí stehenní řízek, bramborová kaše
  • 135 KčGrilovaná vepřová kotleta, pečené brambory na bylinkách

Ne 7.6.

    Polévka hovězí vývar s masem a těstovinou
  • 105 KčKrůtí medailonky, salát z polníčku a pečených paprik, šťouchaný brambor
  • 135 KčGrilovaná vepřová kotleta, pečené brambory na bylinkách