Čeladenka

Hotelová restaurace s kapacitou 68 míst, letní terasa, a lobby bar nabízí hostům moderní domácí a mezinárodní gastronomii v souladu s nejmodernějšími trendy, deserty a moučníky s doplňky molekulární kuchyně. Nabízíme pestrý výběr originálních alkoholických a nealkoholických nápojů s velkým důrazem na kávu a kávové speciality. Po předchozí domluvě možno zajistit dietní i bezlepkový program. Otevřeno denně od 7 do 22 hodin.




Kontakt

Čt 18.7.

    Předkrm: Marinovaný uzený losos podávaný na trhaných salátech s jemným dresingem ze starofrancouzské hrubozrné hořčice a lesního medu Staročeská kulajda s lesními hříbky, čerstvým koprem a vejcem Gulášová polévka s hovězím masem na zeleninovém základu, domácí chléb Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi Konfitované kachní stehno podávané s vinným červeným zelím, variací domácího špekového a bramborového knedlíku Hovězí svíčková na smetaně s variací domácího špekového a bramborového knedlíku Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem s červeným zelím a smaženou cibulkou Smažený kuřecí řízek s mačkaný brambory a máslem Dýňové rizoto z arborio rýže se zakysanou smetanou a hoblinami parmezánu Vepřová panenka plněná anglickou slaninou a špenátem s pečenými brambor na česneku a čerstvých bylinkách Domácí zákusky dle denní nabídky našeho cukráře

Pá 19.7.

    Předkrm: Marinovaný uzený losos podávaný na trhaných salátech s jemným dresingem ze starofrancouzské hrubozrné hořčice a lesního medu Staročeská kulajda s lesními hříbky, čerstvým koprem a vejcem Gulášová polévka s hovězím masem na zeleninovém základu, domácí chléb Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi Konfitované kachní stehno podávané s vinným červeným zelím, variací domácího špekového a bramborového knedlíku Hovězí svíčková na smetaně s variací domácího špekového a bramborového knedlíku Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem s červeným zelím a smaženou cibulkou Smažený kuřecí řízek s mačkaný brambory a máslem Dýňové rizoto z arborio rýže se zakysanou smetanou a hoblinami parmezánu Vepřová panenka plněná anglickou slaninou a špenátem s pečenými brambor na česneku a čerstvých bylinkách Domácí zákusky dle denní nabídky našeho cukráře

So 20.7.

    Předkrm: Marinovaný uzený losos podávaný na trhaných salátech s jemným dresingem ze starofrancouzské hrubozrné hořčice a lesního medu Staročeská kulajda s lesními hříbky, čerstvým koprem a vejcem Gulášová polévka s hovězím masem na zeleninovém základu, domácí chléb Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi Konfitované kachní stehno podávané s vinným červeným zelím, variací domácího špekového a bramborového knedlíku Hovězí svíčková na smetaně s variací domácího špekového a bramborového knedlíku Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem s červeným zelím a smaženou cibulkou Smažený kuřecí řízek s mačkaný brambory a máslem Dýňové rizoto z arborio rýže se zakysanou smetanou a hoblinami parmezánu Vepřová panenka plněná anglickou slaninou a špenátem s pečenými brambor na česneku a čerstvých bylinkách Domácí zákusky dle denní nabídky našeho cukráře

Ne 21.7.

    Předkrm: Marinovaný uzený losos podávaný na trhaných salátech s jemným dresingem ze starofrancouzské hrubozrné hořčice a lesního medu Staročeská kulajda s lesními hříbky, čerstvým koprem a vejcem Gulášová polévka s hovězím masem na zeleninovém základu, domácí chléb Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi Konfitované kachní stehno podávané s vinným červeným zelím, variací domácího špekového a bramborového knedlíku Hovězí svíčková na smetaně s variací domácího špekového a bramborového knedlíku Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem s červeným zelím a smaženou cibulkou Smažený kuřecí řízek s mačkaný brambory a máslem Dýňové rizoto z arborio rýže se zakysanou smetanou a hoblinami parmezánu Vepřová panenka plněná anglickou slaninou a špenátem s pečenými brambor na česneku a čerstvých bylinkách Domácí zákusky dle denní nabídky našeho cukráře

Po 22.7.

    Předkrm: Marinovaný uzený losos podávaný na trhaných salátech s jemným dresingem ze starofrancouzské hrubozrné hořčice a lesního medu Staročeská kulajda s lesními hříbky, čerstvým koprem a vejcem Gulášová polévka s hovězím masem na zeleninovém základu, domácí chléb Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi Konfitované kachní stehno podávané s vinným červeným zelím, variací domácího špekového a bramborového knedlíku Hovězí svíčková na smetaně s variací domácího špekového a bramborového knedlíku Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem s červeným zelím a smaženou cibulkou Smažený kuřecí řízek s mačkaný brambory a máslem Dýňové rizoto z arborio rýže se zakysanou smetanou a hoblinami parmezánu Vepřová panenka plněná anglickou slaninou a špenátem s pečenými brambor na česneku a čerstvých bylinkách Domácí zákusky dle denní nabídky našeho cukráře

Út 23.7.

    Předkrm: Marinovaný uzený losos podávaný na trhaných salátech s jemným dresingem ze starofrancouzské hrubozrné hořčice a lesního medu Staročeská kulajda s lesními hříbky, čerstvým koprem a vejcem Gulášová polévka s hovězím masem na zeleninovém základu, domácí chléb Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi Konfitované kachní stehno podávané s vinným červeným zelím, variací domácího špekového a bramborového knedlíku Hovězí svíčková na smetaně s variací domácího špekového a bramborového knedlíku Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem s červeným zelím a smaženou cibulkou Smažený kuřecí řízek s mačkaný brambory a máslem Dýňové rizoto z arborio rýže se zakysanou smetanou a hoblinami parmezánu Vepřová panenka plněná anglickou slaninou a špenátem s pečenými brambor na česneku a čerstvých bylinkách Domácí zákusky dle denní nabídky našeho cukráře

St 24.7.

    Předkrm: Marinovaný uzený losos podávaný na trhaných salátech s jemným dresingem ze starofrancouzské hrubozrné hořčice a lesního medu Staročeská kulajda s lesními hříbky, čerstvým koprem a vejcem Gulášová polévka s hovězím masem na zeleninovém základu, domácí chléb Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi Konfitované kachní stehno podávané s vinným červeným zelím, variací domácího špekového a bramborového knedlíku Hovězí svíčková na smetaně s variací domácího špekového a bramborového knedlíku Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem s červeným zelím a smaženou cibulkou Smažený kuřecí řízek s mačkaný brambory a máslem Dýňové rizoto z arborio rýže se zakysanou smetanou a hoblinami parmezánu Vepřová panenka plněná anglickou slaninou a špenátem s pečenými brambor na česneku a čerstvých bylinkách Domácí zákusky dle denní nabídky našeho cukráře